Ga naar:
Zo lecker proefde-ie nooit
Laat niets schieten! We hebben de smaack van vlees gehackt en dat is te proeven! Het nieuwe, vegan Rul Gehackt smaakt nu nóg meer naar gehackt. Veelzijdig en met een leckere bite, dus geniet bijvoorbeeld als vanouds van die klassieke pasta bolognese. Een heerlijcke hack!
Hack de pasta bolognese
Q&A
Het nieuwe, vegan Rul Gehackt smaakt nu nóg meer naar gehackt. Daarnaast heeft het een sappigere textuur in vergelijking met het vorige recept.
Het kan zijn dat het uiterlijk van het nieuwe Rul Gehackt opvalt: de Gehackt-stukjes zijn namelijk kleiner en onregelmatiger van formaat, om zoveel mogelijk op gehakt te lijken. Een heerlijcke hack dus!
Met ons plantaardige Rul Gehackt zet je je maaltijd zó op tafel. Ons Rul Gehackt kan namelijk direct in de pan en hoeft niet eerst geruld te worden. Daarnaast is Rul Gehackt duurzamer want je slaat een gigantische stap over: het dier. Hiermee bespaar je water, grond, uitstoot én dus ook het dier. Én het is niet te onderscheiden van dierlijk gehakt: dezelfde smaack, beleving én textuur!
De Vegetarische Slager maakt vegetarische producten die qua smaack en structuur identiek zijn aan vlees van dieren, speciaal voor iedereen die houdt van de smaack en structuur van vlees en dit niet wil laten schieten. De meeste mensen stoppen met dierlijk vlees eten vanuit bewustzijn over het klimaat en dierenwelzijn, niet omdat ze de smaack en structuur van dierlijk vlees niet lecker vinden.
De Vegetarische Slager is er dus voor vleesliefhebbers die met vegetarische vleeschproducten graag de smaakbeleving van dierlijk vlees willen ervaren. De slager van toen, met het vleesch van nu. Enkel hardnekkige vooroordelen worden daarbij geslacht.
Het vernieuwde recept is net als het vorige recept rijk aan eiwitten en vezels, en een bron van ijzer en vitamine B12. Echter is het nieuwe recept nu ook een bron van zink! Zink is toegevoegd omdat het een voedingsstof is die mensen te kort komen wanneer ze geen rood vlees meer consumeren. Zink speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen van het immuunsysteem en draagt bij aan het natuurlijke afweersysteem van ons lichaam.
Het nieuwe Rul Gehackt is veelzijdig en met een leckere bite, dus geniet als vanouds van die klassieke pasta bolognese. Daarnaast smaackt die ook heerlijck in een Mexicaanse chili con carne of wrap of hack je zo de Britse Sherperd’s Pie!
Het Rul Gehackt kan je bereiden in een saus, ovenschotel of pan. En het mooie is: je hoeft het niet te rullen! Je kunt dus direct het Rul Gehackt bakken in jouw favoriete saus of ovenschotel:
In een saus: Bereid een saus naar voorkeur. Voeg het Rul Gehackt als laatste toe aan de saus en laat 4-5 minuten mee sudderen.
In een ovenschotel: Voeg het Rul Gehackt, in een saus of rechtstreeks, toe aan je favoriete ovenschotel. Bak af in de oven. Je hoeft het Rul Gehackt niet eerst te bakken.
Pan: Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak het Rul Gehackt 4-5 minuten. Roer regelmatig en voeg toe aan een gerecht naar keuze.